Alle Producten

Heb ik garantie op onderdelen die bij jullie aangekocht worden?
Op alle onderdelen verlenen we minstens 1 jaar garantie. Op onderdelen uit eigen fabriek verlenen we zelfs 2 jaar garantie!

Is er iets mis met een artikel?
Wat vervelend! We lossen het graag voor je op. Wil je onderstaand formulier zo volledig mogelijk invullen?
Je kunt binnen 48 uur een passende oplossing verwachten. Als we meer vragen hebben, laten we het uiteraard weten.

Zijn er uitsluitingen?
Wij garanderen een deugdelijk product, jij zorgt voor goed onderhoud hiervan. We verwachten dat je zorgvuldig en kundig met de onderdelen omgaat. Onze onderdelen zijn onverminderd van hoge kwaliteit, maar het kan voorkomen dat door extreme omstandigheden enige roestvorming optreedt. Dit heeft te maken met goed schoonhouden en droge opslag van de motor. Om deze reden kunnen we helaas geen garantie op roestvorming geven. Wel kun je dit flink beperken door regelmatig een beschermend en vochtafstotend middel aan te brengen op chromen delen.

Hoe zit het met elektrische delen?
We begrijpen dat er iets mis kan zijn met een elektrisch onderdeel. We kunnen echter niet controleren of de oorzaak van een defect te wijten is aan het onderdeel of de systemen eromheen. Hierop zijn we dan ook kritisch. Bij een garantie-aanvraag op een elektrisch deel verwachten we een technisch onderbouwd rapport, zodat we dit kunnen voorleggen aan de leverancier van het product..
Controleer in ieder geval direct bij ontvangst de werking van een elektrisch onderdeel. Is er iets mis? Meld het via onderstaand formulier, dan zullen we je een passende oplossing bieden.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Loop geen acties mis! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!