Alle Producten

MotoGadget / MotoGadget M-Unit

Dit is de M-Unit van MotoGadget.
Het nieuwe kloppende hart van jouw custom bike.
Hiermee komt jouw project helemaal tot leven!

Verkrijgbaar in twee varianten
- De M-Unit Blue. Het allernieuwste model met Bluetooth verbinding waarmee deze kan communiceren met de M.ride App (gratis te downloaden vanaf Android 6.0!)
- De M-Unit V.2. Dit is de voorganger van de Blue. Hij is wat simpeler van opzet en heeft geen Bluetooth mogelijkheid. Voordeel is dat deze wat aantrekkelijker geprijsd is en verder alle functionaliteiten deelt met zijn jongere broertje.


 


Bezig met laden...
MotoGadget | M-Unit Blue

MotoGadget | M-Unit Blue

€ 329,95 p/Stuk

Wat is de M-unit van MotoGadget?
Met de M-Unit van MotoGadget heb je één intelligente centrale module waar je het elektrische systeem van jouw motor mee aanstuurt. In het geval van de M-unit Blue kun je zelfs op je smartphone alle instellingen en data opvragen.
Wat is het voordeel van zo'n M-Unit?
Het voordeel is onder andere dat je geen relais en zekeringen meer nodig hebt. Vanaf de M-unit kun je gemakkelijk diagnose stellen. Mocht er bij één van de aangesloten componenten iets mis gaan, schakelt hij deze automatisch uit zodat er niks aanvullend kapot gaat. Dit wordt weergegeven door een oranje knipperende LED bij de aansluiting op de M-unit, of in het geval van de M-Unit Blue op je smartphone. Als de storing verholpen is, zal het component automatisch weer ingeschakeld worden, dus geen doorgebrande zekeringen meer!
Daarnaast is er met zo'n compacte module geen noodzaak meer voor dikke en storingsgevoelige kabelbomen en stekkers. De plus-aansluiting van je componenten gaat rechtstreeks naar de M-Unit, en that's it!
Kan ik de M-Unit gebruiken in combinatie met mijn originele stuurschakelaars?
Ja! De M-Unit herkent welke schakelaars je gebruikt. Dit kun je in de instellingen aangeven. Nog mooier is om vier kleine push-buttons op je stuur te monteren. Met slechts vier knoppen kun je de gehele M-Unit bedienen en instellen!
Wat heb ik nog meer nodig?
In principe niets! Wel aan te raden is de kabelset (om alles gemakkelijk te bedraden) en de M-button. De M-button verstop je in je stuur. Alle draden die gewoonlijk uit het stuur komen, sluit je hier op aan. Vervolgens maakt de M-button er een LIN-bussignaal van (vergelijkbaar met CAN-bus in de auto). Deze gaat via één draad naar je M-Unit. Dit maakt je kabelboom nóg slanker!

Meer informatie beschikbaar na een klik op één van de artikelen!
Nog steeds vragen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!


Loop geen acties mis! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!