Alle Producten

Download algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Westland Customs

 • Door uw bestelling te bevestigen en/of te betalen gaat u akkoord met deze voorwaarden.
 • Alle producten blijven eigendom van de verkoper tot de volledige betaling is voltooid en verwerkt.
 • De verkoper heeft het recht een bestelling te weigeren. Hij doet dit binnen 10 werkdagen.
 • Alle opgegeven levertijden zijn indicatief. Verkoper is niet verantwoordelijk voor enige gemaakte kosten in verband met het overschrijden van de opgegeven levertijd.
 • Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief de kosten van het verzenden. De verzendkosten en verduidelijking vindt u hier.
 • Verzending is voor risico van de verkoper, totdat het pakket als afgeleverd is aangemerkt.
 • De verkoper is niet verantwoordelijk voor fotografische, typografische fouten en/of prijswijzigingen.
 • De verkoper is niet aansprakelijk voor overmacht.
 • De koper is volledig verantwoordelijk voor het correct invoeren van zijn/haar adres en contactgegevens. Enige kosten voor een volgende verzending ten gevolge van een onjuist opgegeven adres kunnen worden doorberekend.
 • De koper is volledig en te allen tijde verantwoordelijk voor het bestellen van de juiste onderdelen voor zijn/haar voertuig, ongeacht enig advies en/of raad van de verkoper.
 • De koper kan gebruik maken van het hieronder genoemde herroepingsrecht. De kosten voor het retourneren zijn voor de koper tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen met de verkoper.
 • De verkoper is niet aansprakelijk als het gekochte product niet past (zowel esthetisch als technisch) in combinatie met andere accessoires of voor de daaruit ontstane kosten.
 • De verkoper is niet aansprakelijk indien onjuiste of onvolledige informatie afkomstig van de koper gebruikt is om een product naar specificatie, naar wens van koper te produceren of te bestellen.
 • De verkoper is niet aansprakelijk voor (im)materiële schade ten gevolge van onjuist gebruik of onzorgvuldige montage van gekochte producten.
 • Eventuele retourzendingen moeten eerst worden gemeld aan de verkoper. Vul daarna het retourformulier volledig in en voeg dit bij het te retourneren pakket. Meer info, klik hier.
 • De verkoper geeft op zijn producten een garantie van ten minste één jaar m.u.v. gebreken als gevolg van verkeerd gebruik en/of onderhoud en gebruiksslijtage. De werkelijke garantie- en coulanceafhandeling wordt bepaald door onze toeleveranciers.

Indien u uw bestelling afrekent via AfterPay (achteraf betalen) gaat u tevens akkoord met de voorwaarden van AfterPay. Deze kunt u hier vinden:


Het herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u hier meer informatie vinden..
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft.

Indien de retour gezonden producten beschadigd of niet in de originele verpakking en verzenddoos retour komen kunnen wij besluiten tot het vergoeden van maximaal 75% van de aankoopprijs.

Uitzondering retourneren
U kunt een product niet retourneren indien het product naar uw specificatie of persoonlijke wens geproduceerd of besteld is.
Indien producten op uw verzoek besteld zijn bij één van onze toeleveranciers, kunnen wij de retournering afwijzen of de kosten voor het retourneren naar deze toeleveranciers in rekening brengen.

Loop geen acties mis! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!