Westland Customs. Europe's Custom Parts Factory. Since 1995

Bij Westland Customs kun je alle onderdelen vinden voor jouw Café Racer, Chopper, Bobber, Scrambler, Flat Tracker, Brat Style of Cruiser. Uniek is onze eigen fabriek in Nederland waar wij alle sturen, valbeugels, kentekenplaathouders en meer produceren!

Hoe is die eigen productie ontstaan?
Westland Customs is onderdeel van Vandéma Products. Vandéma Products is een metaalbewerkingsbedrijf dat in eigen fabriek in Nederland ontzettend veel motorfietsonderdelen vervaardigt uit stalen buis en strip. Denk hierbij aan bijvoorbeeld valbeugels voor rijscholen, politie en marechaussee en dragers voor bezorgscooters. Daarnaast is Vandéma Products fabrikant van OEM accessoires voor enkele grote merken.
De kennis, gereedschappen en machines die voor deze werkzaamheden al meer dan 20 jaar in het bedrijf worden gebruikt, zetten we nu ook in voor productie van hoogwaardige custom-onderdelen zoals sturen, valbeugels, (sub)frame delen en vele andere producten die je in onze (web)winkel tegenkomt!

Sinds 1995?
Ja! Vandéma Products is al in 1995 opgericht. Toen al met 20 jaar ervaring en kennis uit de motorfietsbranche. Samen met een jong team van enthousiaste specialisten wordt die ervaring en kennis sinds 2011 gebruikt om van Westland Customs een platform te maken voor zeer hoogwaardige onderdelen met bijbehorende service!

Waar staan jullie voor?
Westland Customs staat voor een selectie van hoogwaardige, uitgebreid geteste producten die écht waarde toevoegen aan jouw project.
Hebben wij iets niet? Neem contact op! Wellicht is er namelijk een goede reden dat we het niet hebben, en zo niet kunnen we het waarschijnlijk wel leveren!

Waarom zou ik voor jullie kiezen?
Omdat wij, mede dankzij onze eigen fabriek, ontzettend veel ervaring en kennis hebben om jou te helpen met je project. Daarnaast zorgt ons team ervoor dat je vragen goed en duidelijk beantwoord worden, dat je je bestelling snel in huis hebt, dat de site up-to-date is en je nooit teveel betaalt.


Kan ik langskomen?
Maar natuurlijk! Naast dat je ons op internet kunt vinden, ben je welkom om ons te bezoeken en onze producten te bekijken. Kunnen we je gelijk rondleiden in onze fabriek als je dat interessant vindt! Klik hier voor meer informatie over ons café!


Kijk ook eens op onze Facebook pagina!